Ny pulje til små projekter med stort potentiale

Organisationer og foreninger kan nu søge mindre bevillinger til at gøre nye gode ideer på det sociale område til virkelighed. Ansøgningsfrist 17. maj 2021 kl. 13.00.

Fællesskaber for alle

Det er ambitionen bag VELUX FONDENs støtte til sociale indsatser i Danmark. I 2021 er der i alt afsat 55 mio. kr. til metodeudviklende sociale indsatser i Danmark, der giver mennesker i en udsat position mulighed for at deltage aktivt i samfundets fællesskaber.

Læs mere om uddelingsområdet for sociale indsatser i Danmark.

VELUX FONDENs bestyrelse har afsat 5 mio. kr. til den nye pulje ’Små projekter – stort potentiale’. Målet er inden for det sociale område at støtte mindre projekter, der vil afprøve nye ideer med stort potentiale og teste nye løsninger på sociale problemer.   

“Med vores bevillinger til sociale indsatser i Danmark ønsker vi at bidrage til fortsat udvikling i det sociale arbejde. Den nye pulje er et supplement til vores bevillinger til større metodeudviklende projekter og skal være med til at understøtte nytænkning på det sociale område. Vi har forenklet ansøgningsprocessen og håber, at mindre organisationer vil søge puljen og prøve nogle af deres spændende projektideer af,” siger direktør Ane Hendriksen fra VELUX FONDEN. 

Piloter i livskvalitet

Organisationer og foreninger kan søge fra 500.000 til 1 mio. kr. til enkle pilotprojekter, hvor der er muligt at afprøve, om der er grund til at videreudvikle den gode ide. Projekterne skal skabe positiv forskel og forbedret livskvalitet for mennesker i en socialt udsat position. 

 

Opslag: Små projekter - stort potentiale

Søg senest den 17. maj 2021 kl. 13.00.

Kontakt:
Vibeke Lybecker
Fondsrådgiver, programchef, VELUX FONDEN
Phone: 
+45 23 80 69 80
Anna Høxbro Bak
Kommunikationsrådgiver, VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN
Phone: 
+45 22 64 03 55